Uw gevel is het visitekaartje

Gevelonderhoud is een belangrijk onderdeel voor de levensduur van een gebouw. Diverse gevelonderhoudswerkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hogedruk reinigen, voegherstel, hydrofoberen, anti-graffiti coatings, betonherstel en dilatatievoeg vervangingen. Dit geldt voor de gehele gevel, muur en vloer.

Mocht uw vastgoed last hebben van algengroei, hardnekkige verflagen, mosaangroei of graffiti, dan kunnen wij dit verhelpen. Met onze ruime materieelvloot met diverse mobiele hogedrukunits en straalketels kunnen wij al uw problemen professioneel verwijderen. Ook het beschermen en onderhouden van de nieuwe situatie kunnen wij verzorgen, bijvoorbeeld door het aanbrengen van anti-graffiti, anti-alg of hydrofobeer.

Stralen beton oranje gloed

Reiniging

Reinigingswerkzaamheden kunnen in alle soorten door ons uitgevoerd worden. Bij uitvoeren van reinigingswerkzaamheden passen wij het systeem aan op het probleem en de ondergrond. Het reinigen wordt uitgevoerd met de bedoeling om de originele staat van de ondergrond weer terug te krijgen. De reinigingstechniek kan worden toegepast met koud/warm water onder gepaste druk, c.q. vuilfreesfunctie, hoge druk, stoomreiniging, osmosewater of door middel van stralen.

Anti-graffiti

Het aanbrengen van anti-graffiti systemen zorgt ervoor dat uw gevel langdurig wordt beschermt tegen graffiti. De gevel is in combinatie met het systeem zeer goed beschermd tegen blijvende schades. De anti-graffiti zorgt voor een tussenlaag die erg gemakkelijk te reinigen is. De aangebrachte graffiti kan verwijderd worden zonder dat de gevel aangetast wordt. De gevel kunt u dan langdurig en eenvoudig mooi houden.

Er zijn twee types anti-graffiti systemen de permanente en semi-permanente systemen. De permanente systemen hebben een langere levensduur dan de semi-permanente systemen. Het systeem kan vaker gereinigd worden zonder dat er een nieuwe laag aangebracht dient te worden. Het verwijderen van een graffiti aantasting wordt uitgevoerd in combinatie met een biologisch afbreekbaar oplosmiddel. Het systeem is lichtelijk zichtbaar aanwezig in de vorm van een glanslaag.

De semi-permanente anti-graffiti systemen zijn gebaseerd op watergedragen producten. De graffiti kan verwijderd worden door middel van cleaneren met warm water onder aanpasbare druk, maar de anti-graffiti laag wordt direct aangetast. Het is aan te raden om na verwijdering van de laag een nieuwe laag aan te brengen. Het systeem is minder zichtbaar aanwezig dan het permanente systeem.

Hydrofoberen

Met hydrofoberen impregneren we uw gevel tegen vocht en vervuiling van buitenaf. De hydrofobeer biedt bescherming tegen indringing van water, regen en vervuiling.  De hydrofobeer stoot water af en zorgt zodoende dat vocht en vervuiling geen indringing tot de gevel kan krijgen.