Decoratief en beschermend

De door ons aangebrachte vloeren werken wij graag af met een mooie bijpassende vloerplint. De meest voorkomende plintsoorten zijn de plakplinten, hoge plinten, witte folieplinten, wit gelakte plinten, massieve hoge plinten, massieve afdeklatten, hardschuimplinten en de aluminiumplinten. Voor alle soorten en types plinten kunt u bij ons terecht. Van de hoge plinten met MDF kern hebben wij diverse series waaruit gekozen kan worden. Strak, met kraal, een ronde bovenkant of bijvoorbeeld met houtlook omspannen in dezelfde uitstraling als uw laminaat of parket. We kunnen deze plinten los leveren of inclusief montage aanbieden. Naast de esthetische voordelen moet een plint ook functioneel zijn. De plint is immers ook bedoeld als bescherming van je wand tegen de stofzuiger en dweil. De hoge folie omspannen witte plinten zijn in vele situaties de meest ideale oplossing. De plinten zijn o.a. in 4 cm, 6 cm, 8 cm en 10 cm hoogte te verkrijgen en zijn stootvast en krasvast en hoeven niet geschilderd te worden. De plinten worden haaks gestanst waarbij de folielaag intact blijft. Hierdoor heb je een super strak eindresultaat. De plinten verlijmen wij met een hotmelt lijmpistool die voor een directe verlijming zorgt. We kunnen hierdoor in een kort tijdsbestek vele meters plint voor u aanbrengen!

Profielen

Voor elke eindoplossing is er een passend profiel. Aan de hand van de stalenkoffers van onze leveranciers kunnen wij een bijpassend profiel aanbieden. Denk hierbij aan overgangen van twee verschillende vloerafwerkingen, matomrandingen, aanloopprofielen, hoekprofielen of bijvoorbeeld trapprofielen bij treden en bordessen. Profielen kunnen bij het egaliseren van de vloer meegenomen worden of in sommige gevallen achteraf aangebracht worden. Ook bij dilataties kunnen we verschillende types profielen aanbieden.

Wandbescherming

Functionele bescherming van de wand kan op verschillende manieren worden aangebracht en hoeft zeker geen lelijke verstoring van de wand te zijn. Samen met onze leveranciers kunnen wij passende adviezen maken voor wandbescherming. Enkele voorbeelden zijn wandbeschermingplaten, deurbeschermingplaten, stootlijsten, leuningen, gezette kozijnprofielen en hoekbeschermers. Elke soort is in diverse kleuren en afwerkingen te verkrijgen. Voor een chique uitstraling in de gang kan de muurplaat bijvoorbeeld uitgevoerd worden in houtlook. Alle soorten bescherming kunnen wij aanbieden inclusief montage.

Een andere soort van wandbescherming is het Wetroom concept waarbij doucheruimtes worden voorzien van antislip PVC op de vloer met bijpassende PVC op de wanden. Deze vorm van wandbescherming kunnen wij ook voor u verzorgen, inclusief aanbrengen van holplinten, aflassen, afkitten en afwerken van het vloerputje.

Trapafwerkingen

Trappen afwerken met PVC stroken, PVC tegels, PVC banen, tapijt of bijvoorbeeld omkleed met massief hout komt steeds vaker voor. We kunnen een nieuwe trap voorzien van afwerking inclusief strippen en afgewerkte stootborden. Hierbij kunt u de PVC vloer van beneden doortrekken naar boven. Ook kunnen wij uw bestaande trap ontdoen van de huidige afwerking en opnieuw bekleden al dan niet met ondervloer. Mocht u denken aan een complete traprenovatie aangezien de huidige treden te bol zijn voor een nette afwerking kunnen wij deze treden voorzien van overzettreden. Deze overzettreden zijn kant en klare treden die al voorzien zijn van PVC, vinyl of massief hout. Ook hebben wij hierbij bijpassende stootborden en afwerklijsten. Uw bestaande trap zal na de renovatie eruitzien al een nieuw geplaatste trap zonder het benodigde sloopwerk met enorme randschades.