Laat ons het rotwerk doen

Aangetaste kozijnen, boeilijsten, dakkapellen, luiken of deuren laten herstellen met houtrotsanering is een dagelijkse bezigheid bij de Kuurman Groep. Daar waar mogelijk zal het houtrot worden gerepareerd met pastareparaties of deelvervangingen. Mocht het houtrot te grote omvang hebben kunnen onze timmerlieden ook complete vervangingen uitvoeren. U kunt ons inschakelen voor een deskundig advies waarbij wij het houtrot in kaart brengen, een 0-meting uitwerken inclusief vochtmetingen, eventuele hechtingsproeven uitvoeren en een meest duurzame en efficiënte offerte aanbieden.

Ook verbeteringen in de hoekafronding, detaillering, afwatering of verduurzaming door middel van toepassing van neuslatten of ventistone zullen wij bespreken. Mocht het uitvoeren van houtsanering het begin zijn van een onderhoudsbegroting kunnen wij ook een meerjarenonderhoudsbegroting opstellen inclusief schilderswerkzaamheden. Resultaatgericht Vastgoedonderhoud is één van de speerpunten van de vastgoedtak.

Nieuwe (draai)ramen of deuren

Wilt u nieuwe ramen met dubbel glas, een betere tochtwering of een inbraakveilige oplossing kunnen wij dit vakkundig uitvoeren. Ook nieuwe voordeuren, balkondeuren, schuurdeuren of binnendeuren kunnen wij u monteren. Wij plaatsen alle deuren en draairamen volgens de KOMO-richtlijnen en het politie keurmerk.

Monumentenzorg

Niet alleen woonhuizen saneren wij van houtrot maar ook diverse monumentale panden, molens, kerkgebouwen, rijksgebouwen, bruggen en houten draagconstructies. Het toegepaste hout is hoogwaardig FSC-gecertificeerd. De uit te voeren houtsaneringswerkzaamheden kunnen uiteraard gecombineerd worden met vervanging van beglazing en het schilderwerk van kozijnen.

Thermische en geluidswerende verbeteringen

Ook andere timmerwerkzaamheden, verbetering van thermisch- of geluidswerende waarden kunnen wij uitvoeren. Al honderden woningen hebben wij voorzien bovenstaande verbeteringen waarbij vervanging van kozijnen, dakramen, ramen, deuren, aanbrengen van dubbele kierafdichtingen, nieuwe beglazing, isoleren van dakvlakken en dakkapellen dagelijkse kost is. Uiteraard inclusief ventilerende voorzieningen en het benodigde hang- en sluitwerk.

AARDBEVINGSSCHADEHERSTEL

De Kuurman Groep is een erkend aardbevingsschade herstelbedrijf. Met meer dan 20 erkende vaklieden kunnen wij u snel bedienen voor een veilig en esthetisch eindresultaat.

Voor uw bevingsschade herstelwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan stucwerk, aanbrengen van chemische ankers, herstelwerk van voegen, glasvlies versterkte muuroplossingen etc. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op.