Maritieme conservering

Zoals de naam al verraad is Kuurman Maritiem het bedrijf als het gaat om het conserveren van vaartuigen. Schepen staan bloot aan vele factoren die een negatieve uitwerking hebben op de beschermende conservering. Vakkundig uitgevoerd conserveerwerk draagt bij aan een optimale bedrijfszekerheid en lange levensduur. Kuurman kan hiervoor zorgen. We verzorgen voor diverse werven en scheepseigenaren de totale conservering van nieuwbouw- en reparatieschepen wat in veel gevallen gebeurt onder PSPC-condities.

“Van een pusher tot een grote methanol Barge en van LNG-schip tot een visserschip”.

De vakmensen en leiding van Kuurman Maritiem beschikken over een flinke dosis praktijkervaring in het conserveren van alle mogelijke vaartuigen. Op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieuzorg hebben zij een naam hoog te houden.

Waterdichte afspraken

Kuurman houdt van duidelijkheid. Dat begint al in de offertefase. U krijgt van ons een heldere en gedetailleerde prijsopgaaf. Deze prijsopgaaf gaat altijd vergezeld van een uitvoerige werkomschrijving. Zo weet u van tevoren exact waar u aan toe bent.

High-tech equipment

Vakkundige bescherming van uw vaartuigen vereist behalve specialistische vakmanschap ook geavanceerde technologie. Kuurman Maritiem beschikt over een vloot aan hoogwaardig materieel. Hierbij kunt u denken aan moderne/veilige straalapparatuur, doekenfilterinstallaties en airless verfspuitapparatuur. Daarnaast heeft Kuurman Maritiem voor spoedklussen en grote projecten, mobiel gemaakte units waarmee snel kan worden geschakeld.

Naast pneumatische voorbehandeling maakt Kuurman gebruik van technieken als droogstralen, natstralen, bristle blasting, vacuümstralen en hogedrukwaterstralen.