Lichtwering is de finishing touch

Naast de complete afwerking van vloeren verzorgen wij ook graag de lichtwering. Bij lichtwering kunnen wij oplossingen bieden voor binnen en buiten. Denk hierbij voor binnen aan duettes met smart-cord, horizontale jaloezieën, vouw-gordijnen, rolgordijnen, horren, overgordijnen of bijvoorbeeld inbetweens. Alles wordt vakkundig ingemeten en geïnstalleerd. Hiernaast kunnen wij ook de buitenzonwering aanbrengen. Bijvoorbeeld een mooie knikarmscherm, screen of markies.

Wat voor raambekleding u ook kiest, het zal ten alle tijden een meerwaarde bieden voor uw woongenot. Lichtwering aan de binnenzijde zorgt voor puntjes op i van uw woning en de zonwering buiten zorgt voor een behaaglijk binnenklimaat. Er zijn vele verschillende soorten en types die elk geschikt zijn voor hun eigen situatie. Wij kunnen voor u de situatie in combinatie met uw wensen omvormen tot de ideale raambekleding. Dit kunnen rits-screens bij de windzijde zijn, vouwgordijnen in de erker, rolluiken in de slaapkamer tot horren met overgordijnen in de kinderkamer. Neem contact op met ons voor een persoonlijk advies!

Verduisterende mogelijkheden

Bent u in de slaapkamer op zoek naar verduisterde oplossingen dan zijn er meerdere mogelijkheden. Denk aan rolluiken, black-out overgordijnen, ingespannen verduisterende Duettes of bijvoorbeeld ingespannen rolgordijnen. Ook is uiteraard een combinatie hiervan mogelijk en wellicht de perfecte oplossing in functionaliteit en uitstraling.

Gordijnen

Wilt u graag een gordijn met vlinderplooi, bokaalplooi, enkele plooi, enkele retourplooi of triplooi alles is mogelijk. Ook alle andere soorten zoals vouwgordijnen, ringgordijnen, wavegordijnen, paneelgordijnen, gevoerde gordijnen, akoestische gordijnen of vlamvertragende gordijnen behoren tot de mogelijkheid. We meten graag alles in om vervolgens een passende offerte uit te brengen. We kunnen alles monteren inclusief bijbehorende rail- of roedesystemen.