Uw eindafwerking is onze kwaliteit

Kumbo Noord is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het leggen van vloerbedekkingen en het verwerken van allerlei soorten raamdecoraties en buitenzonwering. Ook kunt u terecht bij ons voor technisch en vakkundig advies wat betreft ondervloeren, materiaalkeuzes en kleurontwerpen voor uw inrichting. Wij werken met een vaste groep ervaren projectstoffeerders en zijn in staat ieder project tot in de puntjes perfect uit te voeren. We werken volgens de strengste normen op het gebied van veiligheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Wij zijn leverancier van alle bekende en grote merken voor zowel kantoor, industrieel als thuis gebruik. Ook de laatste afwerking van plinten, profielen, trappen en schoonloopzones worden door ons verzorgd.

Dagelijks leggen wij PVC stroken in woningen, marmoleum in schoolgebouwen, laminaat in studentenkamers, rubber bij publieksgebouwen, tapijten in kantoren en vinylbanen in de gezondheidszorg. Mocht u een speciale printvloer, kurkvloer, sportvloer of parketvloer willen kunt u ook bij ons terecht. Een karpet op maat gefestonneerd of met blindzoom kan bij één van onze medewerkers besteld worden.

Egalisatie

Met behulp van onze egalinepomp kunnen wij grote oppervlakken in éénmaal egaliseren, maar ook kleine ondervloer reparaties of MDF ondervloer systemen kunnen wij uitvoeren. Egaliseren over bestaande tegelvloeren of in combinatie met vochtschermen is mogelijk. In samenwerking met onze leveranciers kunnen wij vakkundige adviezen met garantie opstellen. Mocht u ook graag zien dat wij de bestaande vloerafwerking verwijderen, kunnen wij dit voor u verzorgen met onze eigen strippers inclusief afvoer.

Lichtwering

Naast de complete afwerking van vloeren, verzorgen wij ook graag de lichtwering en wandafwerking. Bij lichtwering kunnen wij oplossingen bieden voor binnen en buiten. Denk hierbij voor binnen aan duettes met smart-cord, horizontale jaloezieën, vouw-gordijnen, rolgordijnen, horren, overgordijnen of bijvoorbeeld inbetweens. Alles wordt vakkundig ingemeten en geïnstalleerd. Hiernaast kunnen wij ook de buitenzonwering aanbrengen. Bijvoorbeeld een mooie knikarmscherm, screen of markies.

Trapafwerkingen

Trappen afwerken met PVC stroken, PVC tegels, PVC banen, tapijt of bijvoorbeeld omkleed met massief hout komt steeds vaker voor. We kunnen een nieuwe trap voorzien van afwerking inclusief strippen en afgewerkte stootborden. Hierbij kunt u de PVC vloer van beneden doortrekken naar boven. Ook kunnen wij uw bestaande trap ontdoen van de huidige afwerking en opnieuw bekleden al dan niet met ondervloer. Mocht u denken aan een complete traprenovatie aangezien de huidige treden te bol zijn voor een nette afwerking kunnen wij deze treden voorzien van overzettreden. Deze overzettreden zijn kant en klare treden die al voorzien zijn van PVC, vinyl of massief hout. Ook hebben wij hierbij bijpassende stootborden en afwerklijsten. Uw bestaande trap zal na de renovatie ogen als een nieuw geplaatste trap, zonder het benodigde sloopwerk met enorme randschades.

Wat doen wij nog meer....

Kumbo Noord kan voor diverse onderdelen benaderd worden: Egaliseren, Ondervloer renovatie, Linoleum vloeren, PVC Vloeren, Tapijt tegels, Tapijt banen, Schoonloopmatten, Schraapmatten, Glazen vloeren, Printvloeren, Parketvloeren, Laminaatvloeren, Sportvloeren, Coatingvloeren, Gietvloeren, Raamdecoraties, Buitenzonwering, Gordijnen, Wandafwerkingen en Meubilair.

Voor zowel nieuwbouw als renovatie, neem gerust contact op met onze vaklui!