Veelzijdig in glaswerk

De Kuurman Groep kan ingezet worden bij alle denkbare mogelijkheden van beglazing. Is het beglazing voor uw nieuwbouwwoning, vervanging van oud thermopane naar HR++(+), restauratie van een monument met monumentenbeglazing of bijvoorbeeld voor geluidswerende doeleinden.

Bij nieuwbouwwoningen kunnen wij alle denkbare dubbel of triple glas leveren en aanbrengen. Binnen in de woning kunnen wij ook alles leveren en monteren, denk hierbij aan hardglas en de spiegels in de badkamer, de bovenlichten van de deurkozijnen of bijvoorbeeld een hardglazen balustrade bij de trapopgang.

Mocht u bij uw bestaande woning nieuwe isolerende beglazing in de kozijnen willen, afgewerkt met nieuwe glas- en neuslatten, kunnen wij dat ook uitvoeren. Eventueel inclusief de benodigde houtsanering- en schilderswerkzaamheden.

Het restaureren van een monument is een steeds vaker terugkomende bezigheid voor onze glaszetters. Een kerk, oud schoolgebouw of monumentale woning kunnen wij voorzien van hoog rendement ultradunne isolerende beglazing of ouderwetse monumentale getrokken beglazing. Ook kunnen wij de bestaande situatie voorzien van voorzetbeglazing inclusief benodigde beslagwerk.

Projecten groot en klein worden dagelijks door onze glaszetters uitgevoerd. Ook leveringen van glasproducten kunnen wij tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden.

Thermische of geluidswerende verbeteringen

Het thermisch of geluidsisolerend verbeteren van een woning wordt met alle bijbehorende facetten door ons uitgevoerd. Denk hierbij aan het vervangen van ramen, deuren, dakramen of het aanbrengen van tochtstrippen, dubbele kierafdichtingen, isolatie van dakvlakken etc. Ook de bijbehorende mechanische of natuurlijke ventilatie wordt door ons vakkundig uitgevoerd.

Mocht u last hebben van hinderlijke geluidsoverlast van verkeer of industrie neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een passende oplossing!

Isolerende beglazing

Het vervangen van enkele beglazing of oud thermopane glas is een dagelijks voorkomend onderdeel van ons bedrijf. Wij kunnen u zeer concurrerende prijzen aanbieden voor hoogwaardige HR++ beglazing. Ook voor tripleglas, brandvertragende beglazing, letselveilige beglazing, inbraakwerende beglazing of monumentale beglazing zijn wij de juiste partij. Het kan gaan om herstel van glasschade, plaatsen van een glas in een nieuwbouwwoning of bijvoorbeeld vervangen van enkel glas in stopverf voor ultradun monumenten isolatieglas met renoseal.

Wij staan voor u klaar voor het geven van adviezen in toepassing van de juiste glastypes. Wij denken graag mee voor de juiste toepassing van zonwerend-, geluidswerend-, brandwerend- en veiligheidsglas. Een juiste toepassing van de beglazing in combinatie met hoogwaardige ventilatieroosters zal zorgen voor veel woonplezier en lagere energiekosten. Alles wordt geplaatst met de grootste zorg en volgens de wettelijke veiligheidseisen voor beglazing (NEN3569)

Binnenbeglazing

De meest voorkomende binnenbeglazing zijn floatglas, brandwerend glas, figuurglas, veiligheidsbeglazing, hardglas en verzilverd glas. Voor elke situatie en wens is een andere stuk beglazing mogelijk. Alles kan in een passende vorm geleverd en geplaatst worden. Ook voor het op de juiste manier inmeten kunt u ons bellen.

Met de glastypes kunnen vele verschillende wensen ingevuld worden. Bij hardglas kunt u denken aan een volglazen deur of wand, maar ook aan een glasblad voor op uw tafel, als balustrade langs de trap of als achterwand in uw keuken.

Ook voor spiegels of gekleurd (Colorbel) glas kunt u bij ons terecht.

Specials

Wilt u een zeefdruk op uw hardglazen wanden, glas-in-lood verwerkt in isolatieglas of bijvoorbeeld een glazen liftschacht? Ook hiervan hebben wij uitgevoerde voorbeelden die wellicht bij u ook goed zullen passen!

Aanvullende glasproducten

Naast de standaard beglazing hebben wij ook een ruim assortiment in ventilatieroosters, suskasten, hardglazen klep-, val-, draairamen, luifels en Franse balkonoplossingen.

Ook kunnen wij uw beglazing voorzien van raamfolies. Denk hierbij aan zonwerende folies, ets-folies, spiegelfolies of bijvoorbeeld gefigureerde (kleur) folies.