Multidisciplinair pakket

De Kuurman Groep kan ingezet worden bij nieuwbouw, onderhoud, restauratie, bevingsschade, mutatieonderhoud, houtsanering, beglazingswerkzaamheden, behangwerk en projectstoffering.

Bij alle facetten van de markt denken wij graag mee in oplossingen, kwaliteit en duurzame mogelijkheden. Denk hierbij aan de particulier die graag een erkende Onderhoud NL garantie op het schilderwerk wil, de vastgoedeigenaar die graag snel mutatieonderhoud uitgevoerd wil hebben of de zorginstelling die graag een resultaatgericht vastgoedonderhoudsplan opgesteld ziet. Alle opdrachten worden door ons met dezelfde zorg uitgevoerd. Voor elk project klein en groot wordt een passend team met vakmannen samengesteld. U kunt bij ons terecht voor het werken in een RGS-team, via een LEAN-planning of voor ‘totaalontzorging’ waarbij wij de gehele uitvoering coördineren.

AARDBEVINGSSCHADEHERSTEL

De Kuurman Groep is een erkend aardbevingsschade herstelbedrijf. Met meer dan 20 erkende vakmannen kunnen wij u snel bedienen voor een veilig en esthetisch eindresultaat.

Voor uw bevingsschade herstelwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan stucwerk herstel, aanbrengen van chemische ankers, herstelwerk van voegen, glasvlies versterkte muuroplossingen etc. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op.

Nieuwbouw

In de nieuwbouw zijn wij erg sterk in de totale afbouw. U komt bij ons terecht voor al het denkbare schilderwerk, behangwerk, beglazing, stoffering en lichtwering. Het grote voordeel hiervan is één partij voor alle laatste handelingen die getroffen moeten worden voor de oplevering. De afstemming van de laatste kwaststreep op het kozijn en de egalisatie van de vloer worden intern verwerkt tot een passende projectplanning. Na het aanbrengen van de laatste vloerplint en het ophangen van de laatste lichtwering is het project helemaal gereed!

Onderhoud

De onderhoudsafdeling is waar de vastgoedafdeling van Kuurman alweer meer dan 30 jaar onmisbaar is. De onderhoudsafdeling wordt met het jaar breder ingezet. Ook in het onderhoud zijn wij nooit uitgeleerd. Voor uitvoeren van professionele houtsanering tot aan kleuronderzoeken met restauratieschilderwerk. Ook voor herstel van bevingsschades zijn wij een erkend vakbedrijf bij CVW. Om het uitgevoerde onderhoud langdurig in stand te houden kunt u ons ook vragen voor het maken van MeerJarenOnderhoudsPlannen (MJOP). Gezamenlijk wordt een passend plan opgesteld. De MJOP geeft inzicht in de totale onderhoudskosten over meerdere jaren. Door uitgebreider te kijken naar de te plegen onderhoudswerkzaamheden zijn kostenbesparingen op de onderhoudskosten van 20% tot 30% meer regelmaat dan een uitzondering!

Monumentaal

De afgelopen jaren hebben wij vele monumentale objecten mogen onderhouden. Denk hierbij aan de mooie molens uit het noordelijke landschap, de universiteitsgebouwen en kerken van Groningen tot aan de vuurtorens van de Waddeneilanden. Voor het maken van een historisch kleuronderzoek, het uitvoeren van imitatieschilderwerk of het herstellen van monumentaal houtwerk kunt u bij ons terecht.

Resultaat Gericht Vastgoed Onderhoud

Naast het uitvoeren van snelle mutatieonderhoud maken wij graag uitgebreide Resultaatgerichte Vastgoedonderhoudsplannen met meerdere scenario’s. Bij diverse opdrachtgevers hebben wij langdurige onderhoudscontracten tot wel 25 onderhoudsjaren. De belangrijkste onderdelen bij het vastgoedplan zijn de wensen van de opdrachtgever, de wensen van de gebruikers, het budget en mogelijkheden van het bestaande gebouw. Meerdere scenario’s worden uitgewerkt. Denk hierbij aan een scenario met een uitwerking van regulier planmatig onderhoud. Een scenario waarbij er verbeteringen worden doorgevoerd in kleurontwerp, detailafwerking van het houtwerk en toe te passen materialen. Hiernaast een scenario waarbij nieuwe en of andere materiaaltypes en verfsystemen worden uitgewerkt die dure terugkomende onderhoudskosten verlagen ofwel laten verdwijnen!