Vacature Kumbo Noord

Kumbo Noord is op zoek naar ervaren stoffeerders die op zoek zijn naar een veelzijdige baan in de projectinrichting. Bij ons staat een bus met goed gereedschap klaar en een gemotiveerd team om je efficiënt aan het werk te helpen. Veelzijdig houdt in dat de uit te voeren werkzaamheden in de gehele breedte van ons vakgebied liggen. Het leggen van linoleum en PVC vloeren, het aanbrengen van vloerplinten en bijvoorbeeld het aanbrengen van lichtwering. Veelal zal het gaan om de afwerking vanaf het egaliseren tot aan de laatste kitnaad. Samen met gemotiveerde collega’s gaan we voor een efficiënte en vliegende start!

We bieden je een veelzijdig baan qua uitvoering en opdrachten. We werken veel voor vaste opdrachtgevers die ons en jou graag langs zien komen. Grote stoffeeropdrachten zijn voor ons dagelijkse kost. Iedere week nemen we verschillende projecten onder handen. Ben je enthousiast geworden om de totale aankleding van onze projecten te gaan verzorgen? We zien je dan heel graag bij ons langskomen en wie weet kun je binnenkort aan de slag vanuit onze vestiging in Hoogezand.

Wij zoeken medewerkers die:

  • Ervaring en kennis hebben van woning- en projectinrichting;
  • In het bezit zijn van een geldige VCA diploma of bereid deze te halen;
  • Zelfstandig kunnen opereren en in oplossingen denken;
  • In het bezit zijn van rijbewijs B;
  • Een werkmentaliteit hebben en weten wat aanpakken is.

Wij bieden:

– Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract;
– Een bedrijfsbus met goed gereedschap;
– Veelzijdige opdrachten in de drie noordelijke provincies;
– Een groeiende, veelzijdige opdrachtgever met gemotiveerde collega’s.

Kuurman Groep

Inmiddels is Kumbo Noord alweer 12.5 jaren onderdeel van de Kuurman Groep. Kumbo is opgericht als verlengstuk voor de totale eindafwerking van projecten. Binnen het team hebben we behangers en stoffeerders die dagelijks hard werken aan wand- en vloerafwerking en raambekleding.

Wij richten ons op onze vaste opdrachtgevers om deze zo goed mogelijk te bedienen. We concentreren ons op de drie noordelijke provincies en werken veel samen met vaste stoffeerders/ZZP’ers.

Doordat we met onze vastgoedschilders ook het schilderwerk, sauswerk en beglazingswerk kunnen uitvoeren, zijn we de ideale partner voor opdrachtgevers en aannemers. De werkvoorraad is dan ook voor de aankomende jaar gevuld en zijn er een hoop mooie opdrachten in het vooruitzicht.

Sollicitaties kunnen gericht worden aan Arjan Wever a.wever@kuurman.nl